Een gezond leven betekent dat we ons goed voelen in zowel lichaam als hoofd. Goed voelen in contact met anderen en goed voelen met de invulling van ons leven. Dat we de kracht hebben om tegenslagen te verdragen. Hiervoor is een gezonde balans in draagkracht en draaglast nodig. 


Balans | Disbalans

Het kan iedereen overkomen dat je deze balans bent kwijtgeraakt en deze moeilijk kan vinden. Dit kan bijvoorbeeld komen door bepaalde life events of verandering in levensfase. Ook kunnen bepaalde vaste gedachte-, gedrags- en emotionele patronen deze balans verstoren. Hierdoor kan ons functioneren op werk/studie en in het dagelijks leven worden beïnvloed


Daarnaast kan het uit balans raken/zijn een negatief effect hebben op onze relaties en kunnen relaties met anderen een negatief effect hebben op ons functioneren. Het kan dan helpen om in gesprekken te onderzoeken wat belemmerende patronen en factoren zijn en de ruimte te nemen om de balans te (her)vinden.

Bekijk hieronder wat we voor jou kunnen betekenen.


"Onze aanpak is op maat en dus voor ieder individu uniek." 

Onze interventies zijn gericht op het verbeteren van jouw 

functioneren en het vinden/behouden van een balans voor een gezond leven.

Ons aanbod is gericht op volwassenen.


Nieuws | Blog

Aanmeldingen

We hebben weer beperkt ruimte voor nieuwe aanmelding voor psychotherapie, relatietherapie, diagnostiek en supervisie. 

Zie: WachttijdenRelatietherapie

Het is weer mogelijk om aan te melden voor relatietherapie. 

In relatietherapie staan de communicatie- en interactiepatronen tussen personen centraal. Door samen in gesprek te gaan kan er ruimte worden gecreëerd voor elkaars behoeften en een gezonde balans in de relatie. 

Zie: Wachttijd  

Kies bewust je zorgpolis voor 2024

Per januari 2024 wijzigen zorgverzekeraars de zorgpolissen. Steeds meer verzekeraars laten de restitutiepolis vervallen, waardoor bij veel zorgverzekeraars nog maar een deel van de zorg vergoed wordt.
Lees meer hierover en kies voor 2024 bewust je zorgpolis!

Praktijkruimte te huur

We hebben een prachtige praktijkruimte te huur in het Statenkwartier Den Haag. 

Beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag.