Een gezond leven betekent dat we ons goed voelen in zowel lichaam als hoofd. Goed voelen in contact met anderen en goed voelen met de invulling van ons leven. Dat we de kracht hebben om tegenslagen te verdragen. Hiervoor is een gezonde balans in draagkracht en draaglast nodig.


Balans | Disbalans

Het kan iedereen overkomen dat je deze balans bent kwijtgeraakt en deze moeilijk kan vinden. Dit kan bijvoorbeeld komen door bepaalde life events of verandering in levensfase. Ook kunnen bepaalde vaste gedachte-, gedrags- en emotionele patronen deze balans verstoren. Hierdoor kan ons functioneren op werk/studie en in het dagelijks leven worden beïnvloed.


Daarnaast kan het uit balans raken/zijn een negatief effect hebben op onze relaties en kunnen relaties met anderen een negatief effect hebben op ons functioneren. Het kan dan helpen om in gesprekken te onderzoeken wat belemmerende patronen en factoren zijn en de ruimte te nemen om de balans te (her)vinden.

Bekijk hieronder wat we voor jou kunnen betekenen.


"Onze aanpak is op maat en dus voor ieder individu uniek."

Onze interventies zijn gericht op het verbeteren van jouw

functioneren en het vinden/behouden van een balans voor een gezond leven.

Ons aanbod is gericht op volwassenen.


Nieuws | Blog

Zorgpolissen 2023

Per januari 2023 komen er ingrijpende veranderingen op de zorgverzekeringsmarkt. Deze kunnen van invloed zijn op de vergoeding van behandelingen bij Haagse Psychologen.

Aanmeldstop

We hebben tot januari 2023 een aanmeldstop voor psychotherapie en relatietherapie. Aanmeldingen voor diagnostiek zijn nog wel mogelijk.

Zie: Wachttijd

Praktijkruimte te huur

We hebben een prachtige praktijkruimte te huur in het Statenkwartier Den Haag.